Jak se k nám dostanete?

25.06.2018 15:37

Středisko výchovné péče sídlí na nové adrese Dlouhá 54. Na naše pracoviště se z autobusového nádraží dostanete pěšky, cesta trvá cca 20 minut. Pokud vyjdete z autobusového nádraží směrem k České spořitelně odbočte vpravo na ulici Dolní brána, běžte rovně až na hlavní ul. Palackého kde odbočíte doleva (směr Loučka), po ul. Palackého půjdete dále stále rovně kolem Gymnázia NJ, až ke kruhovému objezdu u autobusové zastávky ČSAD, zde odbočíte doprava do kopce na ul. Dlouhou. Po vyjítí do kopečka u prvního přechodu přejděte přes cestu a odbočte vlevo do úzké uličky mezi domy, zde dojdete k budově, kde sídlí SVP.

 

Můžete se k nám dostat také spojem MHD č.602 a 603 (případně 601) dle aktuálních jízdních řádů, které naleznete na této adrese https://www.novyjicin.cz/mhd/ . Autobusové zastávky poblíž SVP jsou zastávka "POD KAŠTANY" a zastávka "SPORTOVNÍ DLOUHÁ ROZC." Pro rychlejší vyhledání spoje v určitý den a čas můžete použít následující stránky jizdnirady.idnes.cz/novyjicin/spojeni/.

Na obrázcích níže je vyznačena trasa, po které do našeho Střediska nejsnáze dojdete. Pokud SVP stále nebudete moci nalézt, kontaktujte nás na telefonu 730 895 977.